Gudinnekraft i Nord

God dagens gott folk, varmt välkomna ska ni vara hit för ett nytt intressant inlägg. Det här inlägget ska handla om företaget Gudinnekraft i Nord som har hjälpt mig genom distanshealing. Då jag fick så bra hjälp därifrån vill jag berätta om det så att ni kan få upp ögonen och möjligtvis själva ta hjälp därifrån.

Under en period i livet har jag inte riktigt känt mig som mig själv, det är någonting fel i kroppen men jag kan inte sätta fingret på vad det är. Jag har sökt upp flera läkare för att få svar på vad obalansen är för något men har inte fått några vettiga svar. Alla läkare hade olika orsaker, en del sa att det berodde på stress medan andra trodde att jag åt och drack för lite. Efter att jag hade fått de svaren vägrade jag tro att det inte var något fel, jag kände ju trots allt att det inte var som det skulle. Där och då satte jag mig ner och sökte efter andra alternativ för att hitta lösningen, jag hittade många olika saker jag kunde prova. Då hittade jag även det här företaget och såg att de jobbade med healing, vilket var något jag blev intresserad av. Det var dock en sak som stod emellan, det här företaget är beläget uppe i Umeå och jag bor i Jönköping. Efter lite mer sökning på deras hemsida såg jag att de även jobbade med distanshealing, vilket jag senare testade. Jag hade inga förhoppningar då det var första gången jag testade något sådant. Nu finns det säkert några av er som inte kommer tro på mig, men distanshealing fungerade för mig. Efter kontakten med det här företaget var det som att obalansen aldrig hade funnits, allt var precis som vanligt igen. Det kändes konstigt till en början men ju mer jag tänkte på det blev jag bara mer och mer fascinerad.