Ta hjälp av golvläggare direkt!

Känns det inte väldigt onödigt att behöva ta hjälp av en golvläggare för att slipa golvet? Jag menar, hur svårt kan det vara? Det är väl bara att hyra verktyg och börja att slipa golvet, eller? Ska erkänna att det var precis det jag trodde när vi behövde slipa golvet hemma för att kunna måla om det. Det såg inte alls bra ut och det var dags med lackering. Hyrde verktygen och började och lyckades sabotera hela golvet. Det såg fruktansvärt ut. Ringde till Stockholms Golv & Måleri ABs golvläggare och sa vad jag gjort. De kom ut till mig och kollade på golvet och sa att det var klart att det skulle gå att fixa men att det hade varit mycket bättre om jag hade tagit hjälp av dem direkt. Och det är klart, det insåg jag också efter att jag börjat golvslipningen, men då var det redan försent.

Stockholms Golv & Måleri AB skickade i alla fall ut sina golvläggare till mig och så hjälpte de till att hålla efter golvet. De slipade och lackerade det och resultatet blev riktigt bra, så det kan jag verkligen inte klaga på. Blev väldigt glad över att det gick att fixa så pass enkelt ändå, trots att jag hade förstört det så pass mycket.

Så måste säga till er alla, att om ni behöver fixa i ordning era golv hemma, lackera eller slipa dem, eller kanske byta ut golvbrädor, oavsett så vänd dig till Stockholms Golv & Måleri AB istället. Ta hjälp av utbildade golvläggare och då kommer att slippa oroa dig över att det ska bli fel och att golvet ska bli förstört.