Måste ringa en rörmokare

Jag har flera problem med mitt duschhuvud som orsakar problem med vattentrycket i mina rör. Jag tror att jag kan behöva ringa en rörmokare eftersom detta är något som de lätt kan åtgärda. Det är möjligt att den nya modellen är mer energieffektiv om de kommer ut hit och byter ut den. 

Med mig är det så att jag drar ut på saker och ting och det här problemet har funnits i flera månader och varje gång jag duschar säger jag att jag ska ringa det där samtalet men sedan blir det inte av men nu lovar jag heligt och dyrt att efter det här inlägget så är det jag som ringer en rörmokare och jag har hittat en här i Herrljunga som verkar bra. I alla fall pratade jag med en kollega som sa att han anlitat detta företag för en tid sedan och att det hade varit kvalitet på utfört arbete. Vi har alla våra personligheter och jag har en tendens att dra ut på saker och ting oavsett vad det gäller så jag måste bli bättre på att ta tag i problemen direkt när de uppstår istället för att vänta. Jag har stora förhoppningar om att det kommer att bli riktigt bra med ett nytt duschhuvud och jag vet att det finns många modeller att välja på så nästa problem blir att välja ett som både är snyggt och fungerar bra. Men jag kommer fråga denne rörmokare om råd och lita på hans kunnande så det kommer säkert bli bra. Det var några tankar från mig som jag vill dela med er nu så här på torsdagsmorgonen och eftersom det är torsdag idag funderar jag på om jag inte ska äta ärtsoppa och pannkakor till lunch. Hejdå på er och hoppas ni alla får en bra dag!