Städfirma i Nacka

Ja det ska jag säga i sanningens namn att städningen har inte varit högt prioriterad hemma hos oss. Det blir lätt så när man har heltidsjobb och ett par ungar i tonåren. Jag är en pedant och har haft svårt att se kaoset breda ut sig och några gånger har jag anlitat städfirmor men har inte känt mig speciellt nöjd med dem jag vänt mig till. Allting ändrades när jag anlitade en städfirma i Nacka som en kollega tipsade mig om, de är bara sååå bra så jag vill verkligen föra ordet om dem vidare till alla er som kommer hit till bloggen. Och om du anlitar dem, kom tillbaka och lämna en kommentar här så att jag får se om du är lika nöjd som jag. 

Denna städfirma ger jag A+ i betyg och priset är också bra… de tar inte många korvören per städning vilket inkluderar hård rengöring av det mesta. De har en fantastisk personal som kommer i tid (faktiskt 10 minuter tidigare) och stannar så länge som behövs för att få ditt hus rent… Jag vet inte hur de gör det men de kommer att imponera på dig! Städning tar tid och antingen får man städa själv och hoppa över någonting annat man hade velat göra eller så tar man och vänder sig till en städfirma och får den hjälpen man behöver. Då kan man lägga tiden man sparar på någonting roligare än rengöring och städning och känslan när man kommer hem till ett välstädat hem och man inte har lyft ett finger själv går knappast att beskriva i ord. Denna städfirma finns till för alla i Nacka men skulle du inte bo specifikt här men någonstans i närheten så kommer de kunna hjälpa även dig. Så ta nu och läs vidare om dem på deras webbsida!