Renoveringar och byggföretag

Det är ett omfattande arbete att renovera men samtidigt gör det så stor skillnad så det blir verkligen värt att göra det. Många gånger spelar det ingen roll om det gäller ett stort eller litet projekt utan i alla fall jag tar alltid professionell hjälp. Är inte vidare händig så det kommer ändå inte bli bra om jag ska försöka mig på att göra en renovering på egen hand och så har jag inte riktigt tiden för det. Finns alldeles för mycket annat som behöver göras och alldeles för lite tid.

Det sista nu så renoverade vi faktiskt i tvättrummet för att det hade nog inte gjorts på tiotals år för det var en full heltäckningsmatta i plast på golvet i sådan där ful ljus blå färg och vi vill ha det i vitt eller i trä. Det var verkligen det rummet som stod näst på tur för renoveringen. Vi hade hantverkare från Bygg & Kakelgruppen i Borås AB här hemma hos oss. De var duktiga, väldigt personliga, så kändes pålitligt.

Det var inte så farligt pris på tjänsterna heller utan det var helt okej, vilket jag blev glad för för jag trodde att det skulle bli betydligt dyrare och kände inte riktigt för att lägga hur mycket pengar som helst på en renovering, även om det gör skillnad, men det var ändå bara av en tvättstuga och inte något rum som alla gäster lägger märke till eller ens ser.

Tror det kommer bli Bygg & Kakelgruppen i Borås AB igen nästa gång vi ska göra om något här hemma, för tycker att de var väldigt duktiga, så finns ingen direkt anledning till att byta.