Frisör i Linköping

Jag kan inte tro det: Jag gillade att gå till en frisör i min egen stad här i Linköping men så en dag hade hon stängt och låg hemma i corona. Jag skulle på ett viktigt möte med en betydelsefull kund och kunde absolut inte se ut som jag gjorde i håret så jag hade inget annat val än att finna en annan frisör och det snabbt som ögat. Klockan var nämligen 10 och klockan 12 skulle vi ha mötet över en lunch. Jag hade en sagolik tur som fann en som hade en ledig tid och hon såg på mig med andra ögon mot vad den vanliga har gjort, och jag fick en fantastisk frisyr och det var knappt att jag kände igen mig själv när jag såg mig i spegeln! Skulle ni vilja få en vacker frisyr ska ni gå dit och ni kan läsa mer här.

Det var en manlig kund och jag märkte hans blickar. Jag använde min kvinnliga list och fick igenom avtalet och vem vet hur mycket håret spelade in? Någon skulle säga att det var manipulativt av mig men det var i ett gott syfte. Jag kommer inte gå tillbaka till min gamla frisör nu när jag har funnit denna nya som är så duktig och nästa gång jag går dit ska jag färga håret. Jag börjar bli gråhårig och det vill jag dölja. Jag kommer även gå i nästa vecka för en botox och det är första gången för mig så nu vill jag gärna att ni som gjort en botoxbehandling skriver till mig och berättar om vad era erfarenheter av detta är. Jag öppnar kommentarsfältet för kommentarer men tar mig friheten att stänga det ifall det kommer fler kommentarer än vad jag har tid att läsa. Ha nu en underbar dag på er allihopa!