en egen ritning

Jag är så trött på att det aldrig kan finnas husritningar som passar en helt vanlig familj utan de är nästan alltid ritade för att passa en familj på två vuxna och ett barn. Oftast så kan det vara en arkitekt som vill visa hur duktiga de är och kastar därför in en massa konstiga rum som bara kostar en massa pengar i slutändan. 

Mitt önskemål när det kommer till hus är ett det skall vara en enplansvilla med två ihopsittande flyglar. mellandelen skall vara högt i tak och där skall också köp vara. I flyglarna så skall sovrum finnas och jag vill gärna att det finns en vuxendel och en barndel.

Nu har jag bett en arkitekt i helsingborg att kolla på denna möjligheten och därför rita en variant på hur jag tänker. Givetvis så har denna arkitekt ganska fria händer eftersom annars så kunde jag likväl ritat allt själv. Jag är jättespänd på att få se hur resultatet blir och med lite tur så kommer det att vara första steget till ett nytt, fräscht hus.