Avkopplande massage hos E.S.K Wellness

Hej! Nu är jag tillbaka igen här på bloggen och tänkte skriva lite om ett företag som jag fått upp ögonen för – nämligen E.S.K Wellness som erbjuder sina kvalitativa tjänster inom massage i Falun. Jag besökte nämligen nyligen E.S.K Wellness för att få komma bort lite från vardagen och få en avslappande eftermiddag efter att ha jobbat en lite kortare än vanligt på jobbet. Jag kände just den dagen att jag skulle passa på efter som att jag har hört så bra saker om dem. När jag kom dit så blev jag trevligt bemött av personalen och man fick direkt en känsla av avkoppling. Jag valde att få en klassisk svensk massage som är speciellt skön för ömma eller värkande muskler och lättar upp alla möjliga spänningar som man kan ha i kroppen.

Jag har nu bestämt mig för att fortsätta med massage och få behandlingar ett par gånger i månaden, mycket för att jag känner mig lätt mör och öm då jag jobbar på ett mycket fysiskt jobb. Här kan du bland annat få behandlingar som den som jag tidigare nämnde, alltså klassisk svensk massage, och en så kallad regndroppsbehandling där med en speciell teknik där man använder sig utav lätt beröring på rygg och fötter som kombineras med eteriska oljor. Du kan även få access bars behandling där energiflödet sätts igång och är väldigt stillsam och avkopplande, perfekt för dig som vill släppa negativa tankar och slippa stress och oro. Vill du ha klassisk finsk massage så finna även denna kraftfulla och djupgående massage tillgänglig. Ifall man känner att man behöver behandling i nacke, skalle eller axlar så kan du få användning utav behandlingar som Nat behandling och Stressbuster. Dessa är perfekta för dig som kanske ofta upplever att du känner dig trött, är stress eller ofta lider av huvudvärk.