Semester med husbil = svensk semester

Svensk semester. Vad är det första du tänker på när du hör de orden? Själv tänker jag direkt på en husvagns- eller husbilssemester. Det tillhör den svenska sommaren och svenssonfamiljernas sommarlov och semester. När jag var liten hatade jag husbilar och förstod inte alls vitsen med att vara instängd i en sån liten bil i flera veckor. Jag tyckte det var lite kul att träffa kompisar på campingplatserna, men bortsett från det så hade det inte någon större betydelse. Det är först på senare år som jag har lärt mig att uppskatta husbilar och att semestra med dem.

Tycker att det är väldigt roligt att åka iväg ett gäng kompisar i en husbil. Sen är det ingen av oss som har en husbil utan vi ser till att hyra en husbil, vilket har blivit från Productive Solutions, ett företag som just sysslar med att hyra ut husbilar i Västerås. Första gången vi var där så hjälpte de oss att välja ut rätt husbil. Vi pratade länge om vart vi skulle åka med den och så fick vi kolla närmare på flera olika alternativ. Och sen bestämde vi oss tillslut för en husbil och det är den som vi har fortsatt att hyra från Productive Solutions, inte just den men samma modell, varje gång vi har åkt iväg.

Nu låter det som att vi har varit iväg på mängder med olika husvagnssemestrar och det har vi verkligen inte varit. Eller vi har varit iväg tre gånger. Första året var vi bara på en camping här i Västerås medan vi år efter år har vågat oss iväg längre och längre bort. Vem vet vart vi hamnar nästa gång?