Byggfirman som hjälpte oss med vår fasadrenovering

Jag vet att det finns de som föredrar att utföra snickeri och byggarbeten på egen hand och sen de som verkligen inte vill göra det själv utan som alltid vänder sig till en byggfirma och professionella hantverkare oavsett omfattningen på det arbete de ska utföra. Jag tillhör den sistnämnda kategorin och är en som alltid tycker att det känns bättre att ta professionell hjälp för att få det klart precis vad det är jag önskar uppnå.

Jag har ganska tydliga idéer för hur jag vill ha det hemma och när jag väl bestämmer mig för att göra en renovering så har jag gått och tänkt på det väldigt länge. Därför blir jag så noggrann när själva arbetet utförs att det ska bli precis så som jag har tänkt mig eftersom det annars inte är värt att göra det.

Än så länge har vi bara gjort en omfattande renovering här hemma och det var av fasaden som inte alls var så fint men som nu har lyft upp huset helt fantastiskt mycket. Det har verkligen gjort så stor skillnad. Vi hade över hantverkare från Ilgvars Bygg AB byggfirma i Oskarshamn och de gjorde faktiskt ett riktigt bra arbete. De lyssnade och vi pratade mycket och så fort det var något de var osäkra på så frågade de. Så när byggfirmans hantverkare lämnade så var det perfekt. Det måste jag faktiskt säga. Det var precis så som jag hade tänkt mig och dröm om att det skulle bli.