Bygg och hantverkeri

Jag skulle inte påstå mig själv vara vidare händig. Jag föredrar att ta hjälp av hantverkare direkt när det är något med bygg som behöver göras. Det blir som en garanti för att det kommer att bli bra. För när jag ska försöka att göra det själv så är det i princip samma sak som att anta misslyckande direkt. Sen vet jag att det finns många som tycker precis tvärtom och som istället tycker att man ska göra alla lättare renoveringar på egen hand.

Att arbeta med bygg och snickeri är något som främst händiga människor gör vilket innebär att du kan känna dig relativt trygg med att de kommer att göra ett bra arbete. Men det är klart att det finns väldigt mycket annat som man kan syssla med också. Känner du för att ta hjälp med bygg och söker efter ett byggföretag i Vellinge skulle jag personligen rekommendera Design Lösning & Bygg i Skåne AB. Vi har fått hjälp av dem och har även en granne som haft dem hemma hos sig när de byggde sin altan, så kan nästan garantera att de är bra. De har i alla fall varit bra de gånger som jag har sett dem arbeta.

Sen tyckte jag att de hade bra arbetare som visade mycket hänsyn. Vi gick tillsammans igenom hur vi ville ha det, så det kändes inte alls så nervöst att låta dem ta hand om byggandet själva sedan. För vi gav dem nyckeln så att de kunde vara inne och jobba medan vi var på jobbet, för att det skulle gå snabbare för dem att bli klara.